Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Naravna nega rok - delna MANIKURA in permanentno lakiranje v LEPOTNEM STUDIU S v Ljubljani

Naravna nega rok - delna MANIKURA in permanentno lakiranje v LEPOTNEM STUDIU S v Ljubljani

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Pri sodobni ženski roke in nohti niso samo estetski okras ampak potreba in stil!
Roke so v današnjem poslovnem svetu odraz urejenosti človeka. Nega rok in nohtov naj bo naša vsakdanja skrb. Roke in nohti so bolj kot ostali deli telesa izpostavljeni škodljivim zunanjim vplivom in jih moramo še posebej dobro negovati. Z negovanimi rokami in nohti si boste dvignili samozavest. Neprikrito in jasno kažejo urejenost človeka in notranjo skladnost. Roke so zrcalo človeka, vendar pa po drugi strani izdajajo našo starost. Moramo jih skrbno ščititi in negovati, da nam bodo v ponos in pomoč.
Namen manikure je, da ohranimo naše roke in nohte zdrave. Manikura se izvaja tako ženskam kot tudi moškim. V Lepotnem Studiu S, vam nudijo pester izbor manikir, od preproste spa manikire primerne tako za moške kot ženske ki si želijo lepe, privlačne in urejene roke, do trajnega lakiranja nohtov in do podaljševanja ter geliranja nohtov z kakovostnimi O.P.I. izdelki.
V ponudbi boste prejeli naravno delno manikuro in permanentno lakiranje z izdelki GEL COLOR by O.P.I 
MANIKURA
Naravna Manikura je intenzivna nega nohtov, ki potrebujejo posebno pozornost. Nega zajema kopel za roke, oblikovanje nohtov in obnohtne kožice, loščenje nohtov, masažo rok, nanos hranljivega olja za nohte in obnohtno kožico, ter nanos laka po vaši želji.
O.P.I GEL COLOR Permanentno lakiranje 
Odlikujejo jih izjemna obstojnost in trdnost, enostavna nega, primerno za tiste z malo časa, več ročnih opravil in željo po negovanih nohtih z permanentno francosko manikuro oz. belimi konicami. Najnovejša tehnologija omogoča tedne (od 2 do 3) brezhibnega nanosa v filmskem sloju, visok sijaj, je takoj suh in nežno zaščiti naraven noht. Odstranjuje se brez brušenja naravnega nohta v neagresivni raztopini OPI Expert touch. Vedno vam ponujamo paleto barv tako tradicionalnih kot aktualnih.
Podjetje OPI je ameriško družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1981, ki je zavezano k najvišji kakovosti izdelkov in dobremu počutju njihovih strank. OPI je danes vodilno podjetje v profesinalni negi nohtov na svetu, ki ima svoje veje razvejane v več kot 60-ih državah sveta.
Še najbolj pa je OPI v svetu znan zaradi lakov za nohte, briljantnih barv in izjemno odpornih formulacij, na voljo v več kot 200 modnih barvah. OPI-jev ugled je rezultat njihove predanosti kakovosti, varnosti, inovaciji in odličnosti – glavnim vrednotam, ki jim sledijo z vsakim izdelkom, vsak dan. Pri tem je glavno vodilo OPI-jevih raziskovalcev zaščita naravnega nohta.
Vljudno vabljeni!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.