Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

60% popusta - Celodnevno kopanje + 1x vstop v savno (oseb: 1) v vrednosti 23€, le za 9€

60% popusta - Celodnevno kopanje + 1x vstop v savno (oseb: 1) v vrednosti 23€, le za 9€

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Celodnevno kopanje v Hotelu Lucija.
Vsak dan v tednu.
1x 2-urni vstop v savno.
Bon velja od 18.4.2014 do 30.4.2014 in od 5.5.2014 do...


Bernardin Group, Resorts & Hotels združuje celovito ponudbo za  kakovostno preživljanje prostega časa ali kongresne aktivnosti na slovenski obali. Hotel Lucija Superior se nahaja v neposredni bližini portoroške promenade, zunanjih hotelskih bazenov Metropol Resorta in plaže. 

Najnovejša pridobitev Bernardin Group je Wellness Lucija, ki je svoja vrata odprl oktobra 2012. Z blagodejnimi učinki eteričnih olj, mediteranskih zelišč in različnih tehnik glajenja, gnetenja in vtiranja vas popelje v svet popolne umirjenosti in harmonije. Ne spreglejte klasične švedske masaže, masaže z vročimi kamni in masaže s tajskimi snopki. 

V Hotelu Lucija je pokriti bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo, ki vključuje tudi otroški bazen, in manjši savna center s turško, finsko in infrardečo savno. Temperatura ogrevane vode v bazenu se giblje med 29 in 30°C. Na voljo je tudi sončenje na zunanji terasi in ob zunanjem bazenu na plaži. Zunaj letne sezone pa je za poležavanje in plavanje na voljo notranji bazen z ogrevano morsko vodo v hotelu.

V tej Kahani ponudbi ste deležni odličnega popusta na razvajanje v bazenih in savnah Hotela Lucija.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.