Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

57% popust na MASAŽO PO IZBIRI v CENTRU ZA SPROSTITEV EDINA

57% popust na MASAŽO PO IZBIRI v CENTRU ZA SPROSTITEV EDINA

57%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Privoščite si masažo, ki vam najbolj ustreza! V Centru sprostitve Edina vas bodo z veseljem razvajali!
 
Kupon obsega: 
Modra osvežilna masaža (60 min) ali
Rumena masaža (60 min) ali
Masaža s sladkorno pasto (60 min) ali
Očiščevalna masaža (60 min) ali
Inspirativna masaža (60 min). 
Modra osvežilna masaža: 
To je masaža celega telesa z eteričnimi olji mete, rožmarina in melise. Meta dviguje samozavest in krepi voljo, rožmarin oživlja čute, melisa pa revitalizira in umirja, stimulira telo in krepi duha. Masaži sledi zeleni čaj, ki Vas bo osvežil in okrepil imunski sistem. (60 min). 
Rumena masaža: 
Rumena masaža je masaža celega telesa z eteričnima oljema limone in sandalovine. Limona poživlja in osvežuje utrujeno kožo, sandalovina pa izboljšuje razpoloženje, krepi kožna tkiva in spodbuja ustvarjalne moči ter domišljijo. (60 min) 
Masaža s sladkorno pasto: 
Masaža celega telesa s sladkorno pasto vsebuje glukozo, fruktozo in saharozo, ki je pomešana z vodo. Vse te sestavine pozitivno vplivajo na telo, saj ga navlažijo in blagodejno vplivajo nanj. Na koncu masaže se stuširate. (60min) 
Očiščevalna masaža: 
Mineralnemu pilingu telesa sledi masaža celotnega telesa z eteričnimi olji cedre, evkaliptusa in bora. Cedra in evkaliptus poskrbita za harmonijo telesa in dobro počutje, borovo olje pa zvišuje libido in deluje zdravilno na telo. (60 min) 
Inspirativna masaža: 
Masaža rok, obraza in dekolteja zmanjšuje skrbi in napetosti in prinaša notranji mir. Po pomirjajoči masaži Vam bomo pripravili čaj iz izbranih zelišč. (60 min) Sprostite svoje telo in duha! Izberite si masažo, ki vam najbolj ustreza. Masaže v vrednosti do 36€ za samo 15,50€!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.