Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3-dnevno sproščanje za DVE OSEBI v središču narave v Apartmajih Kocjančič, nedaleč stran od Term Olimija

3-dnevno sproščanje za DVE OSEBI v središču narave v Apartmajih Kocjančič, nedaleč stran od Term Olimija

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Sprostitev, narava in rekreacija! Vikend oddih v lepem kraju Slovenije, v središču narave v Apartmasjih Kocjančič, nedaleč stran od Term Olimija!
Pobegnite iz mestnega vrveža v prebujajočo se naravao! Globoko vdihnite, izdihnite in se sprostite!
Ponudba zajema:
- 3dni/2nočitvi z zajtrkom v dvoposteljni sobi v Apartmajih Kocjančič
- uporaba vrta za dnevno bivanje z leseno mizo ter klopjo
- uporaba zunanjega bazena
- uporabo žara
- brezplačen parkirni prostor
- en otrok do 6 leta biva brezplačno
Apartmaji in sobe Helena Kocjančič je novodoben družinski objekt (začetek delovanja sega v leto 2002), ki vam primarno ponuja skrbno in lepo urejene štiri apartmaje (za 2, 4, 5 oseb) in tri sobe (za 2 osebi) z možnostjo pomožnih ležišč ter lastnim zunanjim bazenom v izmeri 9 x 4.5 m.
V objektu se nahajajo štirje skupinski prostori (dva znotraj objekta), od katerega ima eden posebno zgodovinsko vrednost, saj nastanek sega v 18 stoletje. Bogata turistična in rekreacijska ponudba okoliških krajev pa vam zagotavlja, da vam bo oddih pri nas še dolgo ostal v prijetnem spominu.
Apartmaji Kocjančič so moderno opremljeni in vam nudijo: 
Dnevni prostor s kavčem, kuhinjo z jedilnico, spalnico, kopalnico s straniščem, tuš kabino, vrt za dnevno bivanje z leseno mizo in klopjo, ležalniki, bazenom ter vrtnim žarom, balkon in parkirni prostor.
V najemni ceni apartmaja je vključeno posteljno perilo, kuhinjska posoda, menjava brisač in kuhinjskih brisalk po potrebivoda, elektrika, kurjava, vmesno in končno čiščenje.
OKOLICA
Podčetrtek je staro naselje, saj prvi zapiski o imenu kraja, ki se je takrat imenoval Lonsperch, segajo vse v začetek XI. stoletja. Slovensko ime je dobil po tržnem dnevu, ki je potekal po četrtem dnevu v tednu. Kraj in okolica ima bogato kulturno zgodovinsko dediščino, arheološka najdišča in srednjeveške trge, cerkve, gradovi, kapelice in kužna znamenja, ohranjene arhitekturne posebnosti kmečkih domačij in oživljene tradicije nekdanjih šeg.
Priporočamo vam ogled gradu Podčetrtek, znamenite lekarne Olimje, ki je 3. najstarejša lekarna v Evropi, gradu in cerkve v Olimju in še vrsto cerkva, kjer lahko občudujete razkošno arhitekturo.
Če obiščete čokoladni butik Syncerus, se lahko posladkate s pravimi slovenskimi pralinami, če vstopite v bližnjo Deželo pravljic in domišljije, kjer je koča čarovnice, se lahko v mislih vrnete v otroštvo, lahko pa se enostavno prepustite dogajanju prireditev, ki jih v Podčetrtku ni malo.
AKTIVNOSTI
Kdor prisega na gibanje v naravi in aktiven dopust, mu Kozjansko na svojih sprehajalnih in kolesarskih poteh nudi bogastvo narave z bodikami in lipami, z livadami in gozdovi ter mnogimi živalskimi vrstami, ki jih je drugje težje srečati. Lahko pa se enostavno podate po brvi čez mejo in se sprehodite po sosednji Hrvaški .
Zabavno kopanje si lahko privoščite v vodnem parku Aqualuna , kjer si telo napolnite z adrenalinom ali pa se le osvežite.
Dopust v naših krajih vas bo zagotovo sprostil in napolnil z novo energijo, skratka, tu res ni noben dan v letu izgubljen.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.