Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ugodna cena za IZLET v BENETKE (4.5. in 25.6.2014), z vključeno ladjico Punta Sabione - Markov trg, z ogledi mesta in obiskom steklarne, z TA Ojla! Odhodi iz Ljubljane, MB, CE in Sežane!

Ugodna cena za IZLET v BENETKE (4.5. in 25.6.2014), z vključeno ladjico Punta Sabione - Markov trg, z ogledi mesta in obiskom steklarne, z TA Ojla! Odhodi iz Ljubljane, MB, CE in Sežane!

49%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Benetke - mesto med morjem in nebesi, polno mistike ter razpeto med resničnostjo, domišljijo in sanjami, s svojimi neštetimi ozkimi ulicami, mostovi in kanali predstavlja odlično izhodišče za nepozaben dan. Bi se radi nagradili z lepim enodnevnim izletom, polnim zanimivih zgodb o najbolj nenavadnem in razuzdanem mestu na svetu, ki vam jih bodo pričarali naši izkušeni vodniki. Priložnost tudi za lepo darilo ob praznikih, ki jih bodo praznovali vaši najbljižji sorodniki in prijatelji.Trg sv. Marka je še vedno najbolj obiskan trg na svetu in tam se bomo najdlje zadržali. Na milijone tujih in domačih obiskovalcev že nekaj desetletij ustavi svoje korake prav v srcu Benetk, kateremu Benečani pravijo središče svojega majhnega vodnega mesta. Fotoaparat je nujen: palače (ali poslopja) katere so bile zgrajene v različnih obdobjih prepletajo različne arhitekturne sloge.Mestno jedro se pohvali z baziliko svetega Marka z bizantinskimi kupolami; na eni strani je zvonik, piazetta pred doževo palačo in zaliv svetega Marka, na drugi pa stolp z uro in piazetta dei Leoncini, ki je dobila ime po rdečih marmornatih levih. Severni del trga omejuje Procuratie Vecchie, kjer so nekoč bili uradi uprave Beneške republike in na južnem delu stoji nekdanja administrativna stavba Procuratie Nuove. V pritličju obeh pa se vrstijo arkade s trgovinami in caffee bari v katerih sta rada posedala tudi Byron in Dickens. Zavili bomo tudi steklarno in si pogledali proizvodnjo muranskega stekla. Vse to in še več si bomo ogledali v mestu na kolih...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.