Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Thermana Laško 4*: 2 osebi: 2 dni v Thermani Laško -52% + DARILO!

Thermana Laško 4*: 2 osebi: 2 dni v Thermani Laško -52% + DARILO!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

LAŠKO: 2 dni v Thermani Laško -52% ugodneje! 1x nočitev z zajtrkom, 1x romantična kopel s savno in 2 dni neomejeno kopanje za le 129 €, namesto 267 € (za 2 osebi)!



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi.Romantična kopel s savno (1 ura) – na voljo več tematsko obarvanih kopeli (pivovska, čokoladna, medena, tropska, ...).Neomejeno kopanje v Thermani Laško (2 dni).Uporaba kopalnega plašča.Brezplačne vstop v fitness.Darilni bon v vrednosti 10 € za koriščenje wellness storitev.Doplačilo za otroka le 25€ na dan!*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 11.5. do 1.7.2014, od ponedeljka do petka.Opis ponudbe
V srcu neokrnjene narave, kjer se srečata bogata zgodovina in sodobna arhitektura stoji termalni tempelj Thermana Laško, ki v sebi nosi neminljiv čar in večno lepoto, s katero obiskovalce popelje v zdraviliški raj. Thermana Laško se nahaja ob reki Savinji, kjer pod pobočjem visokega Stražnika iz triadnih dolomitskih sklal izvirajo vrelci s termalno vodo. Zdravilnost termalnih voda iz tega območja so znali ceniti že stari Rimljani. Letos Thermana obeležuje kar 160 let zdraviliške tradicije. Poleg termalnega dela nudijo čudovit Wellness Spa Center. V Wellness Spa Centru celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, njegovim željam in iskanju harmonije. Vsekakor boste deležni celovitega pristopa. Ponudba Wellness Spa Centra zajema široko paleto storitev med katerimi so posebno priljubljene tematsko obarvane kopeli, v katerih se pretaka zdravilna laška termalna voda. Izberite Pivovsko kopel, ki vključuje uporabo pivovskih izdelkov, prilagojenih vašemu tipu kože. Če ste med sladokusci pa morda raje Čokoladno kopel, kjer vam bodo postregli z okusnim čokoladnim fondijem s svežim sadjem in konjakom. Na voljo vam je tudi mistično obarvana Jasminova kopel, medeno obarvana Medeno sadna kopel in še mnoge druge. Izognite se vsakdanjemu vrvežu in se 2 dni prepustite le poležavanju, kopanju v termalni vodi in romantičnemu razvajanju, v tematsko obarvani kopeli, za 2 osebi! Ker so v Thermani Laško do svojih gostov še posebno pozorni, vam bodo podarili darilni bon v vrednosti 10 € za koriščenje ostalih wellness storitev. Morda si boste zaželeli tudi masažo. Plačajte le 19,30 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 2-dni v Thermani Laško in romantična kopel, za 2 osebi, vas bo stala le 129 €, namesto 267 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 19,30 €, preostalih 109,70 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija na (03) 423 21 00.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 11.5. do 1.7., od ponedeljka do petka.Doplačilo turistične takse 1,01€/osebo.*Otroc od 5. do 15. leta na dodatnem ležišču: 25€/dan.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 109,70 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Thermana Laško Kontaktni podatki: (03) 423 21 0 Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.