Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ARGANOVO OLJE za lepe in zdrave lase: Šampon + Balzam za lase

ARGANOVO OLJE za lepe in zdrave lase: Šampon + Balzam za lase

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Olja so darila narave, ki na naše telo učinkujejo pomlajevalno! Slamnati, suhi lasje brez sijaja, ki se radi lomijo, potrebujejo posebno nego!
Maroška skrivnost za lepe lase je prava rešitev za vas!
Na severu Afrike se skriva dežela mistike, v kateri uspeva arganovo drevo, ki velja za čudež narave. Iz njegovih jedrc nastaja neprecenljivo darilo narave - arganovo olje, ki slovi po neverjetno pozitivnih učinkih na kožo, lase in nohte.
Arganovo olje blagodejno vpliva na lase, saj jih pomlajuje, ohranja jih lepe, vrača jim sjaj...vsakodnevna uporaba šampona in balzama za lase "Aragan Oli" bo vašim lasem povrnil, sijaj, voljnost in lepoto.
Za obnovo in zdravljenje las bo arganovo olje več kot koristno, saj je bogato z vitaminom E in vsebuje več kot 80% maščobnih kislin in je odličen antioksidant, zato je pravi eliksir za lase.
Balzam "Aragan oil"  (250 ml) bo obnovil poškodovane konice, odebelil las in mu povrnil sijaj in popolnost. Balzam učinkovito nahrani lase ter poskrbi, da so le-ti gladki, sijoči ter globoko navlaženi. Z akvitnimi sestavinami so lasje zaščiteni od korena do konic. 
Šampon "Aragan oil" (250 ml) učinkovito nahrani lase ter poskrbi, da so le-ti gladki, sijoči ter globoko navlaženi. Z akvitnimi sestavinami arganovega olja so lasje zaščiteni od korena do konic. 
Svojo lepoto popeljite do popolnosti! 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.