Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

94% popusta na SUPER PAKET PREOBLIKOVANJA TELESA s KRIOLIPOLIZO in KAVITACIJO z RF v Studiu Nelli v Ljubljani!

94% popusta na SUPER PAKET PREOBLIKOVANJA TELESA s KRIOLIPOLIZO in KAVITACIJO z RF v Studiu Nelli v Ljubljani!

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


KAVITACIJA IN RADIOFREKVENCA

Ob vsakodnevnem stresu, nepravilni prehrani, pomanjkanju rekreacije radi pozabljamo na svoje telo. To se velikokrat odraža z nezadovoljstvom, nalaganjem odvečnih maščob in pojavljanjem celulita. Z metodo kavitacije, z ultrazvokom in s pomočjo vibracij razgrajujemo maščobne celice, z radiofrekvenco pa pospešimo cirkulacijo, aktiviramo metabolizem, stimuliramo kolagen v tkivu in napnemo kožo ter zmanjšamo celulit.

 

Metoda nam omogoča natančno odstranjevanje maščobnih oblog zlasti na lokalnih področjih, kot so trebuh, zadnjica, stegna, boki, kolena ter zgornji deli rok.

 

S kavitacijo dosežemo koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, razbijanje maščobnih celic, katere se preko limfnega in krvnega sistema izločijo iz telesa.

 

Kavitacija je varna, učinkovita in neboleča metoda za preoblikovanje telesa. Za optimalne rezultate se priporoča 4 do 8 obiskov

 

KRIOLIPOLIZA

KRIOLIPOLIZA je postopek, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznemo oziroma jih podhladimo. Ko so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, maščobne celice odmrejo, razpadejo in se preko limfnega ter krvnega obtoka tudi izločijo iz telesa. Kriolipoliza je najnovejši postopek v svetu, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje.

 

Kriolipoliza je najnovejša metoda zamrzovanje maščobnih celic. V prvem obisku uničimo 20-25% maščobe kar pa lahko izvajamo 1x mesec.

 

Terapije ne izvajamo:

- vidnih površinskih poškodbah kože

- osebah, ki imajo težave s ščitnico

- asmatikih

- edemih

- pri osebah s kovinskimi vsadki

- srčnih bolnikih

- rakavih bolnikih

 

OPOMBE:

-Pogoje koriščenja kupona si preberite na http://www.studio-nelli.si/akcije-in-obvestila/

-odpoved termina vsaj 48ur pred dogovorjenim terminom, sicer se obisk smatra kot koriščen

-proste termine, kjer si jih ob morebitnem nakupu kupona lahko tudi sami rezervirate, si poglejte na http://studio-nelli.naroci.me/

-INFORMACIJE in NAROČANJE VSAK DELOVNIK, od ponedeljka do petka, IZKLJUČNO in SAMO MED 07h in 09h dopoldan

-Pred nakupom kupona se pozanimajte glede razpoložljivosti terminov, kajti veljavnost kupona je zelo dolga, ki pa se jo lahko po dogovoru tudi podaljša, zato prosijo, da to  upoštevate.

-S seboj na tretma obvezno prinesite brisačko.

-Obvezna je predhodna rezervacija izključno na email: studionelli5@gmail.com, vsak delovni dan med 7h in 9h (ob tem navedite svojo telefonsko številko, ime in priimek, šifro  kupona, kaj kupon vsebuje, ter portal kjer ste kupon kupili). 

-Na elektronska sporočila odgovorijo v roku 24 ur (v primeru, da jim pošljete sporočilo izven delovnega časa, ko ni nikogar, ki bi ga prebral).

-Naprošajo Vas, da se čimprej pozanimate glede rezervacije terminov na studionelli5@gmail.com, ter opozarjajo, da termine določajo oni, vendar se vedno skušajo prilagoditi.

-KOLEKTIVNI DOPUST: od 28.04.2014 do 04.05.2014, od 23.06.2014 do 29.06.2014 in od 18.08.2014 do 31.08.2014

 

]]>

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.