Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

74% popusta na klasično masažo celega telesa 60 min, z vročimi vulkanskimi kamni ali masaža po izbiri (z vročimi školjkami, protibolečinska, aroma, antistresna, energijska…). Možnost masaže za pare - istočasno.

74% popusta na klasično masažo celega telesa 60 min, z vročimi vulkanskimi kamni ali masaža po izbiri (z vročimi školjkami, protibolečinska, aroma, antistresna, energijska…). Možnost masaže za pare - istočasno.

75%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nekomu, ki vam veliko pomeni, lahko podarite darilni bon za masažo celega telesa ali masažo hrbta. Neobičajno, prijetno in zdravo darilo, s katerim boste zagotovo zadeli v polno.

KLASIČNA MASAŽA
Klasična švedska sprostilna masaža Masaža telesa je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Masaža hrbta, telesa sprosti zakrčenost hkrati pospešuje prekrvavitev kože in mišic. Masaža čudovito blaži psihični, fizični in emocialni stres ter sprosti mišično napetost celega telesa.

VROČI KAMNI - masaža...
Masaža z vročimi kamni je dobro poznana po vsem svetu. Samo blagodejno učinkovanje vročih kamnov pa je poznano že tisoč let.
Vroče kamne vulkanskega izvora se polaga na izbrane točke telesa in se jih lahko uporablja tudi kot pripomoček pri izvajanju vseh vrst masaže. Njihova toplota prodira globoko v telo, kar pripomore k občutku popolne sprostitve, kar pozitivno vpliva na vaše počutje.
Topli kamni uravnavajo, poživljajo in vitalizirajo energetske centre hkrati pa izboljšuje cirkulacijo, mehča trda tkiva in napete mišice, s čimer se izboljša gibljivost sklepov.

Pri terapiji uporabljajo tople vulkanske kamne in hladne kamne. Masaža s kamni teži k uravnoteženju telesa, z dodajanjem in odvzemanjem toplote sprožimo reakcije v telesu, ki nam pomagajo k popolni harmoniji telesa. Terapijo začnemo izvajati s polaganjem kamnov ob hrbtenici, na energetska središča – čakre in nato z masažnimi tehnikami, ki se izključno izvajajo s kamni.

Vroče-hladne obloge iz vulkanskih kamnov telo ogrevajo in ohlajajo ter pripomorejo k telesni ubranosti in harmoničnemu delovanju. Masaža celega telesa odpira energijska središča in ustvarja telesno in duševno ravnovesje.

Masaža z vročimi kamni omogoča ogrevanje mišic, ki jih tako lažje sprostimo. Zato za blagodejni učinek masaže ne potrebujejo zelo intenzivnega dotika. S polaganjem kamnov na prave energijske točke telesa pa masaža z vročimi kamni dovoljuje intenzivnejše blagodejne učinke. Zaradi toplote kamnov in masaže, se iz vašega telesa lažje izločajo škodljive snovi in telesu omogočajo boljšo regeneracijo.

 

]]>

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.