Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3-dnevni TEČAJ za VODITELJA ČOLNA do 24m, ne glede na moč pogona v LJ, MB, CE, KR in NM

3-dnevni TEČAJ za VODITELJA ČOLNA do 24m, ne glede na moč pogona v LJ, MB, CE, KR in NM

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >DO IZPITA za ČOLN, LADJO, JAHTO do POLETJA! 
Obožujete morje in si želite pridobiti izpit za čoln, da bi lahko sami raziskovali skoraj neskončno morje? Ne skrbite, ta želja se vam lahko do letošnjega poletja uresniči! Za vas imamo 3-dnevni tečaj za voditelja čolna do 24 m, ne glede na moč pogona v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju in Novem mestu!
Oseba, ki želi upravljati čoln dolžine do 24 m za osebne namene (za šport, razvedrilo in podobno, ne glede na vrsto in moč pogona ali območja plovbe na morju in na notranjih vodah), mora z izpitom pridobiti potrdilo o usposobljenosti za naziv voditelj čolna. Potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna ima mednarodno veljavnost.
Tečaj, ki je nepogrešljiv za uspešno opravljanje izpita, poteka po programu objavljenem v Uradnem listu RS in po zahtevah Uprave Republike Slovenije za pomorstvo. Obsega naslednje predmete; osnove navigacije, mednarodna pravila o izogibanju trčenja na morju, pomorski predpisi, mornarska dela in veščine, osnove motoroznanstva.
Tečaj za voditelja čolna traja tri zaporedne delovne dni v popoldanskih urah(od 16.30h do pribl. 20.30h). V primeru, da predavatelj oceni, da kandidati niso dovolj pripravljeni na izpit, se tečaj podaljša, kar ne vpliva na ceno, saj je njihova edina naloga kvalitetna priprava tečajnika na uspešno opravljanje izpita.
Tečaji za voditelja čolna, ki jih izvajajo po vsej Sloveniji, vodijo izkušeni predavatelji (kapitani dolge plovbe) z večletnimi izkušnjami na morju in v izobraževanju. Vsak udeleženec tečaja dobi kvalitetno literaturo in vse potrebne informacije za uspešno opravljanje izpita.
Povabite še prijatelje in združite prijetno s koristnim ter se skupaj naučite in pridobite izpit za voditelja čolna! :)


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.