Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hitri PLESNI TEČAJ DRUŽABNIH PLESOV za PARE v Plesni Šoli Samba v CELJU (chachacha, blus, rumba, samba, jive, dunajski valček, discofox, anleški valček, foxtrot, tango, salsa ...)

Hitri PLESNI TEČAJ DRUŽABNIH PLESOV za PARE v Plesni Šoli Samba v CELJU (chachacha, blus, rumba, samba, jive, dunajski valček, discofox, anleški valček, foxtrot, tango, salsa ...)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Zaplešite! Ples je ena izmed bolj privlačnih vadb, kjer se združita zabava in vadba. Tokrat s seboj povabite svojega partnerja in se skupaj zavrtita v ritmih različnih plesov!
V današnji ponudbi boste lahko zaplesali na enomesečnem začetnem plesnem tečaju za pare v Plesni šoli Samba v Celju, kjer se boste naučili vseh plesov, od chachacha, blusa, rumbe, sambe, jive, dunajskega valčka, discofox, angleškega valčka, foxtrota, tanga do salse in še več. Ste pripravljeni?
1, 2, 3 gremo! Začetek plesnega tečaja je v ponedeljek 05.05.2014 ob 19.30 uri v Plesni šoli Samba, kjer boste v prijetnem okolju in z odlično družbo osvajali vse plese sveta, ki vam bodo omogočili, da se boste obenem sprostili, zabavali in razmigali telo.Enomesečni tečaj vključuje 8 vaj po 75 minut. Sedaj je pravi trenutek, da se malo bolje naučite plesati in se na zabaven način s prijetno skupino zabavate in obenem naučite gibati svoje telo v ritmu različnih plesov!
Plesno znanje vam bo koristilo na zabavah, prireditvah, novoletnih druženjih, maturantskih plesih, porokah, itd., kjer boste lahko blesteli z odličnim znanjem standardnih in latinsko ameriških plesov!
Majhen vpogled v potek tečaja si lahko ogledate v spodnjem video posnetku:


 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA