Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Villa Mari: 3 dni, 2 osebi: Wellness odklop le 99€!

Villa Mari: 3 dni, 2 osebi: Wellness odklop le 99€!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

MARIBORSKO POHORJE: Najboljša ponudba za Prvomajske POČITNICE: 3-dnevni oddih v naravi -50% ugodneje! 2x najem čudovitega apartmaja Vile Mari in zasebni najem wellness prostora (za 2 uri) le 99 €, namesto 200 €!


      
Kaj ponudba vključuje?
3-dnevni odklop  v naravi le 99€! Velja tudi v času Prvomajskih POČITNIC!2x nočitev v apartmaju Gozdne Ville Mari za 2 osebi.2 uri zasebna uporaba wellness prostora s savno in jacuzzijem.Otroci do 10. leta nočijo brezplačno!*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.6.2014.Opis ponudbe
Ste ljubitelj narave, ampak imate radi bližino mestnega vrveža? Če prikimavate, bo Villa Mari prava izbira, saj leži tik pod vznožjem Mariborskega Pohorja, v neposredni bližini snežnega stadiona in le streljaj od štajerske prestolnice – mesta Maribor. Da bo oddih popoln, pa vam je na voljo še wellness prostor s savno in jacuzzijem! V čudoviti hiši obdani z gozdom prebivajo prijazni in dobrosrčni ljudje, ki skrbijo za dobro počutje vseh obiskovalcev. V apartmajski hiši Gozdna villa Mari se zavedajo pomembnosti zdravega in aktivnega načina življenja, ki posledično pomeni sproščenost in zadovoljstvo. Prav zaradi tega imajo lasten wellness prostor, kjer vam je na voljo finska savna in jacuzzi. Paket vključuje zasebni najem wellness prostora le za vaju! Vsi apartmaji imajo balkon, opremljeno kuhinjo z vsemi aparati (pomivalni stroj, pečica, hladilnik z zamrzovalnim predelom), kopalnico s sušilcem za lase, wc, dnevno bivalni prostor s satelitsko TV (LCD televizijo) in internetni priključek. Apartmaji so v primerjavi z ostalimi ponudniki precej večji in luksuzno opremljeni. Določeni apartmaji imajo direkten pogled na snežni stadion. Nekateri pritlični apartmaji imajo lastno zelenico za sproščanje v naravnem okolju. Tokratne Prvomajske praznike preživita obdana z naravo in si privoščita zasebno razvajanje v wellnessu Gozdne Ville Mari! Privoščite si oddih v prijetnem ambientu in objemu narave!
Plačajte le 19,80 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih, za 2 osebi, vas bo stal le 99 €, namesto 200 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 19,80 €, preostalih 79,20 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija na 02 620 85 60 in info@gozdnavilla-mari.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Pot k mlinu 50, 2000 Maribor.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 15.6.2014.Doplačilo turistične takse 1,01€/osebo.Doplačilo v času počitnic od 25.4. do 5.5.: 20€ (na apartma za obe noči).* Otroci do 10. leta nočijo brezplačno. Otroška posteljica z doplačilom: 5€. Otroci od 10. leta delje na dodatnem ležišču: 15€.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 79,20 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Gozdna Villa Mari Kontaktni podatki: 02 620 85 60 in  info@gozdnavilla-mari.si Lokacija ponudnika: Pot k mlinu 50, 2000 Maribor
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.