Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

- 53 % za pregled ožilja in meritve gleženjskega indeksa

- 53 % za pregled ožilja in meritve gleženjskega indeksa

54%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Veste kako preprečiti dogodek, ki se v 50 % primerov konča s smrtjo? Rehabilitacija in zdravljenje zahtevata za tako vrsto bolezni, visoke stroške in dolgotrajno okrevanje. Zato naredite nekaj za svoje zdravje in preverite stanje vaših arterij ter se prijavite na meritev še danes.
Dandanes so kardiovaskularna obolenja ena izmed najnevarnejših in najbolj razširjenih tegob, ki pestijo kar polovico Slovencev. Iz statističnih podatkov lahko razberemo, da za njihovimi posledicami vsakih osem minut umre ena oseba! Osebni zdravnik vam bo zagotovo povedal, da se najlažje izognemo tovrstnim težavam z zdravo prehrano in redno, dnevno vadbo, vendar to včasih žal ni dovolj. Še posebej moramo biti pozorni, ko v družini obstaja zgodovina infarktov, težav s tlakom in sladkornih bolezni. Pregled, s pomočjo najsodobnejšega računalniško vodenega arteriografa, je kratek, neboleč ter predvsem objektiven. Z realno sliko ožilja boste točno vedeli, ali oziroma v kolikšni nevarnosti ste, ter ustrezno prilagodili svoje življenje.
Gleženjski indeks kaže na razmerje med izmerjenimi tlaki v nadlahti, levem in desnem gležnju. Rezultat meritve nakazuje prisotnost oziroma stanje periferne arterijske bolezni.
Pregled priporočamo vsem zdravim ljudem med 30. in 70. letom. Priporočamo jo tudi mlajšim, ki izhajajo iz družin z zgodovino kardiovaskularnih motenj, sladkorno boleznijo oziroma ima kdo od svojcev utrpel možgansko kap ali srčni infarkt. Primerna pa je seveda tudi za bolnike, z namenom, da se prepričajo o učinku terapije, ki jo jemljejo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.