Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

- 50 % za medicinsko pedikuro ali pedikuro za diabetike

- 50 % za medicinsko pedikuro ali pedikuro za diabetike

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Želite urejena, sveža in lepa stopala? Prepustite se rokam strokovnjakinje, ki bo primerno poskrbela za vas! Stopalo je najbolj obremenjen del človeškega telesa. Različni dejavniki vplivajo na spremembe, ki ljudem povzročajo bolečine v nogah, od tam pa se neprijeten občutek širi v druge dele telesa. Na razvoj normalno oblikovanega podplata vplivajo pravilna drža, primerna obutev, normalno delovanje stopal in nog. Osnovna razlika med klasično in medicinsko pedikuro je v tem, da stranke pri klasični pedikuri nimajo večjih težav s stopali in so prišle le na urejanje nohtov, odstranitev trde kože ter odpravo manjših pomankljivosti. Medicinska pedikura pa je usmerjena bolj v problematiko stopal in nohtov na nogah in zahteva, da posvetimo več časa določenem problemu. Pri tem postopku se rešuje in zdravi globlje kožne razpoke na peti in drugih delih stopala, odstranjuje globlje in težje dostopne otiščance in kurja očesa, obravnava se vraščene ali glivične nohte, opravljajo se postopki estetske pedikure in pa tudi pedikura nog sladkornega bolnika.
OSKRBA DIABETIČNEGA STOPALA
Poleg vseh težav, ki jih imajo sladkorni bolniki, se lahko pojavi tudi diabetično stopalo. Pomembno je, da vsak sladkorni bolnik preventivno skrbi za zdravje svojih nog ter da redno obiskuje usposobljenega pedikerja. Pri diabetikih se zaradi posledic sladkorne bolezni zahteva posebno obravnavo nege stopal. Ne glede na to ali se zdravijo z inzulinom, tabletami ali pa sladkor uravnavajo z dieto, jih moramo obravnavati drugače kot ostale uporabnike storitev, saj so posledice lahko resne. Seveda pa niso vsi oboleli enaki in se tudi zapleti ne kažejo vsem enako. Glede na to, da obstajata dve najbolj vidni značilnosti pri tej bolezni, že dovolj redna in dosledna nega pomaga preprečiti propadanje ali neobvladljive infekcije in tako že preventivno lahko ugotovimo vse, kar bi se utegnilo zgoditi. V skladu varovanja stanja, reševanja težav, odgovornosti za samostojno življenje diabetika in njegov boljši jutri, v Centru za zdravje, izobraževanje in vrhunsko nego telesa Daria skrbijo za preventivo in kurativo.
Privoščite svojim stopalom nego in skrb, ki si jo zaslužijo in jo potrebujejo, saj je sezona odprtihčevljev in sandalov vedno bliže!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

-32% POPUSTA na PODALJŠEVANJE NOHTOV Z...
-32%
OMEJENA KOLIČINA