Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

- 50 % za depilacijo celotnih nog, hrbta ali brazilsko depilacijo

- 50 % za depilacijo celotnih nog, hrbta ali brazilsko depilacijo

71%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tudi vi že komaj čakate na poletne toplejše dni, ko bomo končno lahko privlekli iz omare krajša in lahkotnejša oblačila? Rešite se temnih dlačic in problemov z britjem ter se prepustite depilaciji celih nog, hrbta ali brazilski depilaciji v Centru za zdravje, izobraževanje in vrhunsko nego telesa Daria, kjer bodo odlično poskrbeli za varno odstranitev dlačic na predelih, kjer so za vas moteče.
Lepa in urejena koža je ponos vsake ženske. K urejenemu videzu pa ne spadajo dlake, ki nam nemalokrat zagrenijo trenutke. Za odstranjevanje le teh se ženske odločamo na več načinov. Najpogostejši način je še vedno britje, ki dlako le odreže. Slaba stran britja so močnejše in gostejše dlake, suha koža ... gladkost nog pa je le trenutna.
Depilacija z voskom je hitra in učinkovita, koža ostane gladka in brez dlak kar nekaj časa, samo voskanje pa preprečuje vraščanje dlačic, kar je pomembno predvsem na intimnih predelih. Brazilka sicer ni neboleča, je pa bistveno manj mučna in ne pušča poškodb (podpludbe, iritacije kože) kot druge vrste depilacije z običajnimi voski. V centeru za zdravje, izobraževanje in vrhunsko nego telesa Daria namreč izbirajo najprimernejši način odstranjevanja dlačic z naravnim voskom PERRON RIGOT iz Pariza.
Dlačic vsaj 3-4 tedne po tretmaju ni potrebno več depilirati, ker se le te zredčijo in postanejo tanjše. Koža je mehka, nežna in gladka, saj depilacija deluje kot rahel piling. Dlake rastejo počasneje in so po vsakem voskanju tanjše, mehkejše in kar je najlepše, vedno manj jih je.     Rezervirajte si svoj kupon in bodite pripravljene na toplejše dni!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.