Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

62% popusta - Ombre tehnika BARVANJA las (posvetlitev konic) ali ENOBARVNO BARVANJE srednjih in kratkih las. V obeh ponudbah je vključeno tudi STRIŽENJE, FEN frizura in TRETMA za lase

62% popusta - Ombre tehnika BARVANJA las (posvetlitev konic) ali ENOBARVNO BARVANJE srednjih in kratkih las. V obeh ponudbah je vključeno tudi STRIŽENJE, FEN frizura in TRETMA za lase

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sarah Jessica Parker, Drew Barrymore in Alexa Chung so bile med prvimi, ki so se odločile za trendovsko pričesko v stilu ombre. Na modnih revijah za sezono jesen/zima so mnoge blagovne znamke predstavile edinstvene pričeske z dvema zanimivima barvnima niansama, ki zaradi harmoničnega in usklajenega prehoda tvorita nežno uigran kontrast. Blogerke po vsem svetu obožujejo nežne barvne prehode v stilu latte machiatto. V nadaljevanju vam bomo predstavili najlepše med njimi.




Pričeska v stilu ombre je različica stila dip & dye. Namesto ostrega prehoda in izrazite spremembe barvnega odtenka med lasiščem in konicami pri tej različici barvne nianse tvorijo zanimiv, nekoliko bolj umirjen prehod, ki ne ustvari prevelikega kontrasta. Ombre hair bi lahko prosto prevedli kot umetnost senčenja las, pri čemer gre za usklajen prehod od temnejšega odtenka proti svetlejšemu. Lasje na zgornjem delu lasišča so v višini ušes rjave barve ali pa temno blond, medtem ko v preostali dolžini prehajajo v svetlejše odtenke blond barve.

Ombre hair je idealen, če si želite pričesko popestriti in si pričarati zanimive akcente, ne da bi morali zaradi tega barvo las v celoti spremeniti. Umirjene pričeske v stilu boba bodo zaradi takšnega usklajenega barvnega prehoda delovale bolj razigrano. Pričeska v stilu beach waves ali z običajnimi kodri bo tako še bolj izrazita.




PONUDNIK:

Frizerski studio Rosa
Kogojeva ulica 2 (nasproti Celovških dvorov)
1000 Ljubljana
TEL: 030/347-286
WEB: http://www.studio-rosa.si
Facebook: Studio Rosa


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.