Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

8-dni v luksuznih -Super-lux- mobilnih hiškah v Biogradu na Moru

8-dni v luksuznih -Super-lux- mobilnih hiškah v Biogradu na Moru

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Oddih, ki se ga boste zapomnili za vedno! Zbežite v toplejše kraje in se prepustite uživanju in sproščanju ob šumu morja!
Bivanje v kampu, med borovci, v senci in v neposredni bližini plaže ... Kako dolgo se boste lahko upirali? :)
Za vas imamo 8-dnevni najem (7 nočitev) super LUX mobilnih hišicah, ki so primerne za namestitev za 4 osebe. Vsaka hiška je estetsko opremljena, ima svojo klimo, kuhinjo, tuš, wc, parkirišče za hišico, televizijo, sat TV in pokrito teraso. Idealne so za vse, ki radi uživajo ob žvrgolenju ptičic, šumenju morja in vonju borovcev, vseeno pa imajo radi prostor zase in niso navdušeni nad deljenjem sanitarij. In tudi za tiste, ki na dopustu z užitkom pripravite morsko kosilo in zvečer še vedno radi pogledate dnevne novice na televiziji. Hišice so pravšnja izbira tudi za družine z manjšimi otroki, saj ponujajo ravno pravšnje razmerje udobja in kampiranja hkrati, zato postajajo vedno pogostejša izbira ljubiteljev kampinga in narave. V hišici lahko biva 2-5 oseb hkrati, vsaka oseba bo imela svojo posteljo.
Morje je oddaljeno zgolj 150m in si je prislužilo plavo zastavo za kakovost in varnost kopalcev. Nudijo vam mnogo različnih zabavnih aktivnosti za otroke in odrasle ter olimpijski bazen za bolj zahtevne plavalce. V neposredni bližini kampa je športni center, ki je še posebej poznan po teniških igriščih. Tudi trgovine in restavracije so blizu, prav tako tudi številni lokali, ki se nahajajo na plaži.
Oddih lahko izkoristite tudi za kratke izlete in oglede bližnjih znamenitosti. Le 30 minut stran si lahko ogledate Naravni park Vransko jezero, kjer se nahaja največje hrvaško jezero, ki leži blizu morja. Le slabo urico stran, pa si lahko pogledate dalmatinsko kraljestvo slapov, Nacionalni park Krka, ki je nedvomno vreden ogleda, saj slovi po svojih mogočnih slapovih, čudovitem jezeru in neokrnjeni naravi.
Pred vami je odlična priložnost za oddih, kjer se boste sprostili, spočili in naužili svežega zraka!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.