Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

52% popusta na UMIVANJE + OMBRE PRAMENI + STRIŽENJE + FEN FRIZURA + DNEVNI MAKE UP v Frizerskem salonu Imperija Stars v Domžalah!

52% popusta na UMIVANJE + OMBRE PRAMENI + STRIŽENJE + FEN FRIZURA + DNEVNI MAKE UP v Frizerskem salonu Imperija Stars v Domžalah!

53%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Imate urejeno frizuro, pa si želite še malo izstopati? Bi radi izgledali, kot iz reklame, da se bodo za vami obračali vsi in vas spraševali kako vam je to uspelo? Se želite počutiti še bolj mladostniško in igrivo? "Ombre" učinek bo vsekakor poskrbel za to. Gre za posebno tehniko svetlenja, pri kateri svetlimo lase samo od polovice celotne dolžine las navzdol.

 

Frizerski salon Imperija  vam vse to ponuja v enem paketu z umivanjem, prameni, striženjem in ter fen frizuro. Svetovali vam bodo glede vaših las in poskrbeli za njih, da bodo zasijali v najlepši luči z najlepšo barvo.

 

Strokovnjaki v salonu vam bodo svetovali pri izbiri make-upa, da bo najbolje poudaril vaše prednosti, zakril morebitne nepravilnosti in osvežil vaš obraz. Zagotovljen vam je kvaliteten in dolgo obstojen make up, ličenje s priznano profesionalno kozmetiko in prekrivanje morebitnih nepravilnosti na koži (mozoljčki, rdečica itd.).  Osupnite vse okrog sebe s popolno frizuro in profesionalnim make-upom, ki bo poudaril lepoto v vas in izpostavil vaše najlepše poteze.

 

Bodite naličene brezhibno s popolno pričesko in očarajte vse okrog sebe.

]]>

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.