Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

50% popust na 2x200ml DERMATOLOŠKEGA ŠAMPONA PROTI PRHLJAJU

50% popust na 2x200ml DERMATOLOŠKEGA ŠAMPONA PROTI PRHLJAJU

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Prhljaj je neprivlačen, poleg tega pa povzroča neprijetno srbečico. A s cenenimi izdelki lahko situacijo še poslabšate! Namesto tega uporabite kvaliteten preparat Mea Nature, s katerim boste pozdravili sam vzrok prhljaja in ne le njegovega vidnega učinka! Šampon je učinkovit tudi pri hudih oblikah prhljaja, odstranjevanju odmrlih celic in lusk ter poroženele kože. Izdelek se lahko uporablja za nego predelov telesa s porušeno funkcijo luščenja kože. Je primeren tudi ob uporabi zdravilnih sredstev za lokalno aplikacijo, vključno s kortikosteroidi.
 
Kupon obsega:
2x200 ml šampona Mea Nature za učinkovito odstranjevanje prhljaja.Pošiljanje je brezplačno. 
Po nakupu kupona pošljite email z naročilom na meanature@gmail.com, priložite številko kupona in naslov, kamor želite prejeti šampon.
 
Izdelek ima izrazit vonj naravnih sestavin. Osnovna prednost šampona je v dolgotrajnejši odpravi prhljaja in vidnem izboljšanju stanja kože pri dermatoloških težavah.
 
Salicilna kislina razmehča plast odmrlih celic, olajša odstranitev prhljaja in nečistoč ter morebitnih bakterij. Izvleček brinove smole izboljša prekrvavitev kože, učinkuje blago antiseptično, dezinfekcijsko. Izvleček zelenih alg vsebuje biološko aktivne snovi, ki kožo pomirijo in nahranijo, vplivajo na celoten proces obnavljanja.
 
Več informacij: http://mealine.si/products-page/samponi/dermatoloski-sampon-proti-prhljaju-200-ml

 
Znebite se nadležnega prhljaja z odličnim dermatološkim šamponom Mea Nature! Dvakrat 200 ml za samo 27,70€ namesto 54,40€!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.