Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Pomladni pobeg v Zagreb za 2 osebi v Hotel Phoenix****

Pomladni pobeg v Zagreb za 2 osebi v Hotel Phoenix****

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Pomladni pobeg v zAGREB! Dvodnevno uživanje v najbolj romantičnem hrvaškem Hotelu Pheonix****!
Izkoristite vse dobrote in ugodnosti, ki jih ponujamo v najlepšem pomladnem mesecu v hotelu Pheonix****! Wellness & spa oaze in sprehodi po sončnih ulicah Zagreba. Preživite dva romantična dneva in eno zaljubljeno noč v najbolj romantičnem hotelu na Hrvaškem. Uživanje, sproščanje in počitek na terasi v prijetni družbi si rezervirajte že danes.
Ponudba zajema eno nočitev v najbolj romantičnem hotelu na Hrvaškem v Elegance dvoposteljni sobi. Zjutraj boste pogoščeni z bogatim Buffet zajtrkom - "Art of breakfast" za 2 osebi.
Dan boste lahko izkosritili in preživeli v luksunznem Wellness & SPA centru hotela Phoenix, kjer boste imeli na voljo koriščenje finske savne, hidromasažnega bazena (temperatura vode 35°C, ima vodno in zračno masažo ter svetlobno terapijo), bazena s plavanjem proti toku (temperatura vode 28°C), prostora za sproščanje ob prijetni glasbi in koriščenje kopalnega plašča ter copatov.
Udeležili se boste tudi romantične tematske večerje za dve osebi s kar 5 hodi v restavraciji Maestro s show cookingom pod vodstvom glavnega kuharja. Teme, ki jih pripravljajo za Vas so:
- "Nordijski kralj"
- "Pri podravskem baronu"
- "Na knežjem dvoru"
- "Godba zagorskega grofa"
- "V hiši starega kapitana"
- "Slavonsko-banska godba"
- "Na cesarskem dvoru"
V času bivanja boste imeli ves čas na voljo brezplačni dostop do interneta in zagotovljeno brezplačno parkirno mesto. Imate tudi možnost najema avta s kar 45 % popustom", prav tako boste prejeli kupon za 30% popust na 60 minutno masažo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.