Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Profesionalno čiščenje zobnega kamna + poliranje + fluoriranje v zobni ordinaciji Vilma Knez V Ljubljani

Profesionalno čiščenje zobnega kamna + poliranje + fluoriranje v zobni ordinaciji Vilma Knez V Ljubljani

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Privoščite si bleščeče lep in iskriv nasmeh! S profesionalno ustno higieno do odličnega oralnega zdravja v zobni ordinaciji ustne higiene v Ljubljani!
Skrb za naše zobe je zelo pomembna. Lep in zdrav nasmeh je najpomembnejši del našega celotnega videza, saj nas ljudje pri pogovoru vedno pogledajo tudi v zobe. Lep nasmeh vedno očara! Ohranite svoje zobe do pozne starosti s pravočasnim obiskom pri ustnem higieniku!
Ponudba zajema: 
- Pregled celotne ustne votline in obzobnih tkiv- Pouk, motivacija in kontrola ustne higiene- Krajše meritve obzobnih žepov na kritičnih mestih
- Profesionalno čiščenje zobnega kamna
- Poliranje
- Fluoriranje
Zakaj ustni higienik?
Ustni higienik je specializiran na področju profesionalne ustne higiene. Pomaga preprečevati zobozdravstvene težave, ki se lahko kažejo kot blaga oblika vnetja dlesni do močne destruktivne oblike, ko pacient lahko izgubi svoje zdrave zobe. Ustni higienik nas vedno znova motivira, da sami bolje doma skrbimo za svoje zobe, pokaže nam mesta na katera moramo biti še posebno pozorni pri čiščenju, nauči nas tehnike čiščenja zob, uporabe pripomočkov in opravi profesionalno čiščenje zobnega kamna, poliranje, peskanje, fluoriranje, luščenje in glajenje zobnih korenin in še druge storitve po potrebi. 
ODSTRANJEVANJE ZOBNEGA KAMNA
Odstranjevanje trdih in mehkih zobnih oblog nad in pod dlesnijo z ultrazvočnim nastavkom na zobnem aparatu. Zobni kamen se mora odstraniti, ker s tem preprečimo nastanek zobne gnilobe. V kolikor se karies ne razvije zaradi dovolj flourida pa zobni kamen lahko povzroči parodontozo, ki je glavni vzrok majavosti in izgube zob. Vzroki za nastanek zobnega kamna so največkrat pomanjkljiva ustna higiena doma (osebe, ki ne uporabljajo medzobnih krtačk in zobne nitke) pa tudi izvodila velikih žlez slinavk na jezični strani spodnjih sekalcev in zg. kočnikov lahko pospešijo hitrejšo mineralizacijo zobnih oblog.
POLIRANJE
Poliranje zob s posebnimi gumicami, krtačkami in polirnimi pastami je obvezno po vsakem odstranjevanju trdih in mehkih zobnih oblog. Zobje so po poliranju gladki in sijoči, na njih se težje oprimejo nove zobne obloge. S poliranjem se odstranijo tudi trdovratni madeži od temnega vina, kave, čaja, kadilsko zabarvanje.
FLOURIRANJE ZOB
Z nanašanjem koncentriranega fluora na zobe preprečujemo razvoj kariesa pri otrocih in tudi odraslih. Flouriranje je zelo primerno po čiščenju zobnega kamna saj na tak način dosežemo največji učinek. Posebno je primerna za invalide, starostnike in težke bolnike kjer je ustna higiena pomanjkljiva. Flouriranje opravljam po potrebi tudi na domu, v domu starejših, v invalidskih zavodih.
  



 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.