Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

68% popusta na 3 terapije po izbiri alternativnega zdravljenja (2 obiska po 45min):ČIŠČENJE ČAKER ALI terapija REIKI ALI terapija UMIRITE SVOJE MISLI v Studiu Kvadrus v LJ

68% popusta na 3 terapije po izbiri alternativnega zdravljenja (2 obiska po 45min):ČIŠČENJE ČAKER ALI terapija REIKI ALI terapija UMIRITE SVOJE MISLI v Studiu Kvadrus v LJ

68%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p class="NoSpacing">V STUDIU KVADRUS se že od samega začetka ukvarjamo z umirjanjem duše. Iz telesa sproščamo odvečno energijo na različne načine.
ČIŠČENJE ČAKER je dopolnilna terapija klasični medicini. Priporočamo vam, da jemljete vsa zdravila, ki vam jih je predpisal osebni zdravnik ali specialist. Metoda ČIŠČENJE ČAKER je eden od načinov, kako se spet postaviti na noge, kako bolje zaživeti, zmanjšati stres, spremeniti življenjski slog, se pomladiti in pozdraviti. To je metoda bio-energijskega zdravljenja. Terapevt v telo pripelje energijo, ki vas spet postavi v ravnovesje. Pred vsako terapijo se z vsakim zdravljencem pogovorimo o težavah. Vsaka terapija je usmerjena k razreševanju problemov, zato pričakujemo, da se zdravljenec terapevtu prepusti in mu zaupa. Na tak način dosegamo odlične rezultate.  Na vsaki čakri se terapevt zadrži po nekaj minut, med tem še nežno meditira, da se popolnoma sprostite in postanete dovzetni za energije, ki vam jih daje vesolje. Postopek poteka v prijetnem salonu ob mirni glasbi.
 Običajno obravnavamo sedem čaker:
Korensko čakro - na koncu hrbtenice,Spolno čakro - med popkom in spolovilom,Solarni pleksus - pod prsnim košem,Srčno čakro - v višini srca,Grleno čakro - na grlu,Tretje oko - na čelu,Kronsko čakro - na temenu.Reiki je zelo preprost način naravnega zdravljenja. Bistvo je pretok energije, ki jo zdravilci kot posredniki prevajamo iz vesolja na zdravljenca. Življenjska energija je vsepovsod okoli nas in znotraj nas. Iz vesolja lahko pridobimo veliko izkušenj, le odprti moramo biti.
Sem REIKI mojster, opravil pa sem vse tri iniciacije.
Kaj lahko pričakujete po REIKI TERAPIJI?
-        Izboljšanje splošnega počutja
-        Mirnejši spanec
-        Znebili se boste negativnih energij
-        Zginili bodo občutki krivde, ljubosumja, jeze, sovraštva
-        Izboljšali se bodo odnosi z okolico
-        Izboljšali se bodo partnerski odnosi
-        Hitreje boste dosegli zastavljen cilje
-        Zdravstvene težave bodo izzvenele
-        Hitreje boste okrevali po operaciji
-        Hitreje boste okrevali po poškodbi
TERAPIJA UMIRITE MISLI
Vsak dan skozi naš um steče ogromno misli. Vsaka misel v umu pušča majhno sled, s časom se teh >>smeti<< nabere toliko, da povzročajo težave. Vsa ta odvečna energija se skladišči na vrhu glave in s tem ovira normalen pretok misli. To pa posledično vpliva na naše počutje, povzroča neravnovesje, bolezni, nespečnost. Ovira pa tudi naš duhovni razvoj. Rezultati so vidni že po 3 terapijah. Vaše počutje so bo vidno izboljšalo, telo regeneriralo in sprostilo. Na enkrat boste prekipevali od sreče.




 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.