Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Inovativna in 100% delujoča KREMA ZA ODPRAVO STRIJ ter VISEČEGA in MLAHAVEGA TREBUHA

Inovativna in 100% delujoča KREMA ZA ODPRAVO STRIJ ter VISEČEGA in MLAHAVEGA TREBUHA

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Se velikokrat sprašujete, kako se znebiti strij?
Niste edini, ki iščete rešitev. Predstavljamo vam inovativno kremo, ki je zasnovana na znanstvenih raziskavah in pomaga ponovno preoblikovati vaš trebuh in odpraviti strije.
Ali je vaš trebušček videti povešen in imate strije od takrat, ko ste rodili ali izgubili odvečne kilograme? Je viseč mlahav, in poln strij? 
V kolikor ste odgovorili z DA, ter imate tovrstne težave od rojstva otrok ali zaradi hujšanja, potem je krema pravšnja za vas. Je svetovno znana krema namenjena odpravi strij, sedaj pa je na voljo tudi pri nas. Omogoča direktno delovanje v notranjosti kože!
Kremo nanesite na prizadeta območja (strije, viseča koža ) dva krat na dan. Nanesite na kožo in s prsti krožno vmasirajte kremo v kožo, tako dolgo, dokler se ta popolnoma ne absorbira/vpije v kožo. Vsebina je 100ml kreme v tubi.
Vse o kremi si lahko ogledate tudi v video posnetku:








 

Zakaj je krema prava izbira za odpravo strij?
Omogoča vam učinkovito in enostavno odpravo strijJe specializirana krema za odpravo srtij in poznana iz različnih TV oddajKremo lahko uporabljajo moški in ženskeInovativna in patentirana nova krema, ki si jo lahko nanašate sami doma VAM BO ZAGOTOVILA ODLIČNE REZULTATEOdpravite strije in visečo kožo na najbolj učinkovit način ter se pripravite na poletje! :)


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.