Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

60% popust na 30-MINUTNO REFLEKSNO MASAŽO DLANI, PRSTOV in SKLEPOV ROK

60% popust na 30-MINUTNO REFLEKSNO MASAŽO DLANI, PRSTOV in SKLEPOV ROK

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Roke uporabljamo ves čas, a jim pogosto ne posvečamo dovolj pozornosti. Refleksna masaža bo vaše roke in dlani sprostila, vam pa omogočila delo brez bolečine in skrbi!
 
Kupon obsega:
30-minutno refleksno (strojno) masažo dlani, prstov in sklepov rok. 
Strojna refleksna masaža je novost na svetovnem tržišču. Aparat z zračnim pritiskom masira in pritiska na akupunkturne točke z nežnim ritmom ter pomaga razbremeniti napete mišice rok in prstov. Poleg refleksne masaže aparat oddaja tudi infrardeče žarke, ki ogrevajo določena področja in točke na dlaneh in prstih rok. Glede na  temperaturo je aparat programiran za zdravljenje bolečin v mišicah, saj je človeško telo večinoma iz vode, katero segrevajo infrardeči žarki s toploto.

Refleksna masaža je sestavljena iz mehanske obdelave bolečih con v človeškem telesu, ki spremljajo bolezni notranjih organov. Masaža dlani, prstov na rokah in sklepov, ne olajšuje samo bolečine v rokah  in dlaneh, ampak tudi pospešuje cirkulacijo krvi v našem telesu. Z masiranjem rok in dlani se refleksni efekt prenese tudi na prsi, tako nam ta tehnika znižuje pritisk v vratu in glavi zaradi cirkularnega efekta.

 
Odpravite bolečine in napetost v rokah in dlaneh! Privoščite si refleksno masažo za boljše počutje v vrednosti 25€ za samo 10€!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.