Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Vila Aina: 2 dni, 2 osebi: Wellness oddih za 2 le 59€!

Vila Aina: 2 dni, 2 osebi: Wellness oddih za 2 le 59€!

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

LAŠKO: 2-dnevni wellness oddih v mirnem okolju: 1x nočitev z zajtrkom, 2-urni ZASEBNI najem wellnessa le 59 €, namesto 100 €!



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v nadstandardni sobi z vodno posteljo za 2 osebi.1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi.2-urni ZASEBNI najem wellnessa z infrardečo savno, whirlpoolom in počivalniki.Brezplačna izposoja koles.V neposredni bližini vile je nadzorovano parkirišče.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 20.4.2014.Opis ponudbe
Vila Aina je počitniška hiša, ki se nahaja v mirnem okolju sredi zelenja in navdušuje vse, družine in posameznike, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Vila je od mesta Celje oddaljena 9 km, od Laškega 1,2 km, leži pa tudi v neposredni bližini Thermane Laško. V tem posebnem paketu vas bodo v Vili Aini razvajali tudi z obiskom wellnessa, ki vključuje infradrečo savno za dve osebi z barvno terapijo, whirlpool, prho, udobne počivalnike, CTV, ter napitke za zdravje in moč. Intimno razkošje z malimi presenečenji bo navdušilo pare, ki cenijo lepoto posebnih trenutkov v dvoje. Gostom so poleg udobja in sprostitve na voljo nadzorovan parkirni prostor, osebno dvigalo, otroška igrala, kotiček za branje in počitek. Plačajte le 11,8€ in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Celoten 2-dnevni oddih za 2 osebi vas bo stal le 59€, namesto 100€. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 11,8€, preostalih 47,2€ pa plačate direktno pri ponudniku.! NE PREZRI TUDI: Vila Aina: 3 dni, 2 osebi: Wellness oddih za 2 osebi le 119€!
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 030 642 768.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 20.4.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 47,2€ plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Vila Aina Kontaktni podatki: 030 642 768 Lokacija ponudnika: Jagoče 3d, 3270 Laško



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.