Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Hum: 3 dni, 2 osebi in kopanje v Thermani Laško -40%!

Hotel Hum: 3 dni, 2 osebi in kopanje v Thermani Laško -40%!

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

LAŠKO: Izberite wellness oddih: 2x nočitev z zajtrkom in 2x celodnevno kopanje v THERMANI LAŠKO za le 116,4 €, namesto 194 € (za 2 osebi)!


 
Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi,2x celodnevno kopanje v Thermani Laško za 2 osebi.Check in: vsak dan po 12 uri oz. po dogovoru.Check out: vsak dan do 10 ure oz. po dogovoru.Okusite jedi, narejene po odličnih domačih receptih.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 1.5.2014.Opis ponudbe
Hotel Hum*** velja za mestni hotel z dolgoletno tradicijo. Lokacija omogoča številne možnosti pohodništva, obiske znamenitosti v Laškem in okolici, wellness turizma Thermane Laško. V neposredni bližina pa najdete urejene so kolesarske in tematske poti. Sobe so lično urejene, vsebujejo vse, kar na vašem oddihu ali poslovni poti potrebujete. V 28 sobah je na voljo TWC, sušilec za lase, mini bar, telefon, LCD TV, klima in brezžično internetno povezavo. Restavracija hotela Hum slovi po okusni hrani spoudarkom domačnosti. Njihova pivnica je edina v Sloveniji, ki ponuja nefiltrirano Laško pivo, varjeno po starodavnem receptu. Plačajte le 23,2 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih in kopanje v Thermani Laško za 2 vas bo stal le 116,4 €, namesto 194 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 23,2 €, preostalih 93,2 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na info@hotel-hum.com ali 082 804 700.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 1.5.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 93,2 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Hum Laško, Kontaktni podatki: info@hotel-hum.com ali 082 804 700 Lokacija ponudnika: Trg Svobode 1, 3270 Laško


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.