Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

69% popust na OBRAZNO NEGO: ČIŠČENJE, MASKA in KOLAGENSKA TERAPIJA

69% popust na OBRAZNO NEGO: ČIŠČENJE, MASKA in KOLAGENSKA TERAPIJA

70%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Privoščite svojemu obrazu najboljše, kar ponuja kozmetični salon EmporiaS. Vzemite si čas zase, razvajajte sebe in pomladite obrazno kožo. Nega je lahko tudi odlično darilo za vašo najdražjo!

 
PONUDBA VKLJUČUJE:
Ultrazvočno čiščenje obraza,medna ali hyaluronska maska,kolagenska terapija. 
Natančnejši opis ponudbe:
  
1. Ultrazvočno šiščenje obraza
 
Čiščenje obraza z ultrazvoko je neboleče in nevsiljivo, s por pa odstrani vse nečistoča in jo pusti čisto in sijočo!

 
2. Medna ali hyaluronska maska
 
Maska je namenjena negi utrujene kože obraza, vratu in dekolteja ter spodbuja obnovo suhe, zrele in od zunanjih stresov utrujene kože.
 
 
3. Kolagenska terapija
Kolagenska terapija ima mnogo pomembnih pozitivnih lastnosti za vašo kožo in telo :
Kolagenska terapija aktivira produkcijo lastnega kolagena in elastina v naši kožiZ obiskovanjem terapij izginejo gubice, globlje gube pa se zmanjšajoKoža postane ponovno mehka in gladka ter napeta. Sprememba je vidna in tudi občuti se prerojenost v koži. Kot da je koža prerojena.Revolucinarna žarnica, ki med terapijami aktivira tudi proizvodnjo vitamina D v koži, daje občutek prerojenosti in pozitivnega učinka na počutje.Naš kolarij je zasnovan tako, da terapija deluje na vsak del telesa posebno in z namenom. Poseben poudarek je na bolj občutljivih področjih: obraz, vrat, dekolte in dlani, ki so potrebni posebne nege saj so najbolj vidni in izpostavljeni. 
Kolagenske terapije prinesejo dolgoročno izboljšanje vaše kože. Obnovijo mladostno moč na naraven in nežen način. Posebna svetloba v žarnicah aktivira funkcije kože s stimuliranjem produkcije kolagena in elastina in s tem se obnovi struktura kožnih vlaken, kar daje koži mladosten in svež videz. Brez gubic in z napeto kožo boste kot prerojeni. Izboljšana kožna struktura in elastičnost pomaga naši koži ponovno pridobiti mladosten videz. Koža se nežno obnovi, njen izgled se izboljša in tudi druge pomembne funkcije so ponovno aktivirane.
 
Privoščite svojemu obrazu trojno nego - čiščenje obraza, medno ali hyaluronsko masko in kolagensko terapijo za le 27,9€ namesto 90€!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.