Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

67% popusta - Kiropraktika z japonsko dina masažo (oseb: 1) v vrednosti 75€, le za 25€

67% popusta - Kiropraktika z japonsko dina masažo (oseb: 1) v vrednosti 75€, le za 25€

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popust za kiropraktiko z japonsko dina masažo v centru zdravja »Keter«.
Izvaja jo priznani dr. komplementarne medicine-kiropraktik.
Pregled celotne...


Se vedno zbujate z bolečino v hrbtu in vratu? Če v službi večino časa presedite, potem verjetno poznate skelenje v hrbtenici, morda se že pojavlja bolečina. Če dodate še stres, ki ga vsakodnevno doživljate, si morate priznati, da potrebujete pomoč. In ravno to smo našli za vas. Le še klik in hrbet vam bo hvaležen.

Z masažo hrbta se poveča prekrvavitev mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice. Je učinkovita metoda, ki lajša hude kronične bolečine in odpravlja manjše kronične probleme s hrbtom. Prav tako zmanjšuje stres in odpravlja bolečine v ledvenem, prstnem in vratnem delu hrbtenice. Izvaja se pri lažjih in težjih problemih in poškodbah. Kiropraktika z japonsko dina masažo, ki je primerna za vse, ki imajo težave z vratnim, križnim ali ledvenim delom hrbtenice, kakor tudi s sklepi ramenskega obroča ali kolki. Ponudba vključuje pregled hrbtenice ter dina masažo za odpravo dislokacije kolkov in blokad celotne hrbtenice.

Storitev izvaja priznani dr. komplementarne medicine-kiropraktik z dolgoletnimi izkušnjami, ki je skozi leta strankam odpravil neštete težave s hrbtenico in v telo ponovno vzpostavil simetrijo in ravnovesje. Ta masaža je idealna za blaženje bolečih posledic nepravilne drže (dolgotrajno sedenje in drugi prisilni položaji pri delu) in preobremenjenosti mišic športnikov.

Odpravite nadležne bolečine v hrbtu in se z veseljem spet prepustite lahkotni hoji in sedenju. 

V klubu Kahani vam nudimo kiropraktiko z japonsko dina masažo za ceno 25 €. Kar je 67 % ugodneje, kot znaša njihova redna cena 75 €.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.