Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

50% popusta - Enodnevni družinski izlet na podeželje (oseb: 5) v vrednosti 66€, le za 33€

50% popusta - Enodnevni družinski izlet na podeželje (oseb: 5) v vrednosti 66€, le za 33€

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Enkratno podeželsko doživetje na kmečkem turizmu.
Ogled alpak s hranjenjem.
Degustacija kozjih sirov in albuminske skute.
Ogled sirarne z vodeljem po...


Na obrobju krajinskega parka Goričko, v Dolencih pri Šalovcih, nekje na obmaknjenem koncu sveta kot se radi pošalijo domačini, leži Kmetija Mali Raj. Majhna vasica Dolenci je ena izmed redkih v Sloveniji, kjer skupaj z naravo postanete eno. Na kmetiji se danes pase več kot 160 različnih domačih živali (alpake, ovce, burske koze, nemške koze in osel). Če ob gozdu srečate kakšno divjo žival kot so srne, fazani, jeleni, košute ne bodite presenečeni...

Na kmetiji se boste izletniki naužili svežega zraka, se odpravili na pot po gozdu ali se sprostili ob prijaznem klepetu s kakšnim domačinom. Kmetija je pravi Mali Raj za tiste, ki se radi odmaknete od mestnega vrveža. Ljubitelji gozdnih poti boste našli nešteto mest za nabiranje borovnic, divjih jagod, gob in še česa. Pokrajina zelo privlači lovce, ribiče, gobarje in skratka vse, ki ljubijo naravo. Tisti, ki se radi preizkusijo v kmečkih opravilih lahko pomagajo pri molzenju kozic, obiranju buč, pospravljanju drv... Tudi vaši otroci, se lahko pozabavajo z hranjenjem živali ali se zamotijo na otroškem igrišču. Za vse, ki radi kolesarite si pri lahko sposodite kolesa za vožnjo po hribovitih ali ravnih poteh. Pozimi pa lahko svoj adrenalin sproščate, na bližnjem hribu, z lesenimi sanmi ali tisti bolj "športni" s tekaškimi smučmi. Zimska idila, nekaj domačinov in vi, na prekrasnih zasneženih poteh.

Ob predhodni najavi lahko obiščete kmetijo tudi kot enodnevni gostje. Za vas lahko uredijo domačo prekmursko pogostitev z dobrotami iz Prekmurja ali degustacijo domačih kozjih sirov z lastno proizvodnjo. Za goste v apartmajih lahko uredijo oskrbo z domačimi bio prekmurskimi izdelki in pridelki, kot je domači prekmurski kruh iz krušne peči, domača marmelada, bučno olje, domača šunka ipd.

Sleherni obiskovalec ob na Kmetiji Mali Raj našel nekaj za preživljanje prostega časa in z veseljem vračal v čisto naravo.

V tej Kahani ponudbi imate priložnost, da družino odpeljete na izlet. Odštejte le 33 €, namesto 66 € in izkoristite 50 % popust.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.