Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

78% popusta - Vacum in anticelulitna presoterapija (1 obisk) (oseb: 1) v vrednosti 80€, le za 17€

78% popusta - Vacum in anticelulitna presoterapija (1 obisk) (oseb: 1) v vrednosti 80€, le za 17€

97%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Anticelulitni vakum+RF (20 min).
Presoterapija (30 min).
1 obisk.
Bon velja do 30.6.2014.


Vakum

Dokazano je, da so moten pretok krvi in limfe glavni vzrok za neželene spremembe kože in podkožja. Odpadne snovi, ki nastanejo v procesu metabolizma, se zaradi motenj v obtoku kopičijo v podkožju. Vezivno tkivo se prekomerno razbohoti, posledica pa je celulit.

Metoda vakuma znatno izboljša prepustnost kapilar, kar poveča pretok naravnih hranilnih snovi, kisika, oligoelementov in lastnih encimov. Z vakumom se doseže, da vezivno tkivo postane zopet elastično, značilne vdolbine in izbokline pomarančne kože izginejo. Koža je ponovno gladka, čvrsta in napeta.

Vakumsko terapijo priporočamo za:

  • odpravo fibroznega in edematoznega celulita,
  • zmanjšanje obraznih gub, strij, brazgotin,
  • preoblikovanje telesa.

Anticelulitna presoterapija

Presoterapija, drugače se jo imenuje tudi mehanska limfna drenaža. Z nadtlačno zračno črpalko se vpihava zrak pod točno določenim tlakom v manšete, ki so pritrjene na telo, pri tem pa stimulirajo odtekanje limfe v glavne limfne vozle.

Limfni sistem - "čistilnica" človeškega telesa

Limfni sistem sestavljajo limfne žile in limfni vozli oz. bezgavke. Po tem sistemu potuje limfa, tekočina, ki nastaja iz krvne plazme. Naloga sistema je odplavljanje odpadnih snovi tkiv –  to so stranski produkti metabolizma, bakterije, beljakovine in tudi do dva litra vode na dan. Z limfno drenažo, ročno ali mehansko, se pospeši limfni obtok in posledično izločanje odpadnih snovi iz telesa. Presoterapija ima torej terapevtski učinek, saj razstrupljanja telo, povečuje odpornost, odpravlja posledice stresa in ne nazadnje odpravlja tudi odvečno nakopičeno maščobo-celulit.

V tej Kahani ponudbi boste deležni 78 % popusta na 1 obisk. Odštejte le 17,30 €, namesto 80 €.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.