Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

55% popusta - Najem deluxe sobe z masažno kadjo (oseb: 2) v vrednosti 132€, le za 59€

55% popusta - Najem deluxe sobe z masažno kadjo (oseb: 2) v vrednosti 132€, le za 59€

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

4 urni najem deluxe sobe z masažno kadjo okrašeno s cvetjem in svečami.
Sadni krožnik in steklenica penečega vina v sobi.
Neomejeno kopanje v hotelskem bazenu in...


Gostilno Lovenjak boste spoznali že takoj, ko se boste pripeljali v vas Polano in sicer po značilnosti njene zunanje podobe. Na gostilniškem dimniku je namreč že dobrih 70 let veliko gnezdo, v katero se leto za letom vračajo ptice Prekmurja, štorklje. Lastniki so skozi vsa leta skrbno pazili, da je bilo to domovanje živalim zmeraj na voljo. Gnezdo s štorkljo je postalo tudi znamenje gostilne. Prav tako njena zunanjost – obraščenost hiše z zeleno plezalko.

Prekmurska domačija je stara čez 170 let, gostilniška dejavnost pa je nekoliko mlajša. Najprej je bila to dobra vaška Šiftarjeva gostilna z domačo hrano in dobrim vinom. Gostilničar je bil Franc Lovenjak iz Poznanovcev na Goričkem, ki se je poročil z Emilijo Šiftar. Kljub temu, da sta bili pri hiši gostilna in mesarija, sta bili zmeraj največja ljubezen Franca Lovenjaka vinograd in vinogradništvo. Zato je leta 1979 prevzela vodenje gostilne njegova hčerka Frida, ki je vpeljala vrsto novosti skupaj z možem Karlom Horvatom, ki se ji je kasneje pridružil pri vodenju in razvijanju gostilne. Prva novost v novem obdobju razvoja gostilne je bila ponudba jedi iz svežih morskih rib in morskih sadežev.

V tej Kahani ponudbi boste deležni 4 urnega razvajanja v delux sobi kar 55 % ugodneje. Odštejte le 59,40 € namesto 132 €.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.