Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

40% popusta - PANONSKA VAS (oseb: 2, nočitev: 2) v vrednosti 198.00 €, le za 119.00 €

40% popusta - PANONSKA VAS (oseb: 2, nočitev: 2) v vrednosti 198.00 €, le za 119.00 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

2x nočitev v apartmaju Panonska vas za 2 osebi
1x prekmurska malica
1x celodnevno kopanje v Termah Vivat za 2 osebi
1x obisk savne za 2...


Zakaj ne bi letošnjih zimsko-pomladnih počitnic preživeli v Prekmurju, ki je poznano po svoji srčnosti, gostoljubnosti in odlični kulinariki? Prepustite se užitkom in sprostitvi v Panonski vasi, ki vas bo razvajala v čudovitem okolju, na stičišču s polji prekmurske ravnice, daleč stran od mestnega vrveža.

 

Panonska vas leži v mirni vasici Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic. Naselje sestavlja sedem hiš, s posebno kritino iz trstike, kar daje vasi prav poseben in rustikalen čar.

 

Apartmaji so klimatizirani in ogrevani ter opremljeni z masivnim pohištvom, LCD TV in WiFi dostopom do interneta. Studio apartma za 3-4 osebe se nahaja v pritličju (34 m2). Gostom je na voljo dnevni prostor z zakonsko posteljo in enojnim ležiščem, kuhinjsko nišo (mikrovalovna pečica, steklokeramična plošča, mini hladilnik) in jedilno mizo za 4 osebe, kopalnica (prha/wc) ter prostorna terasa (18 m2). Možnost dodatnega raztegljivega ležišča za 4. osebo.

 

Panonska vas je s svojo edinstveno pozicijo odlično izhodišče za najlepša doživetja, ki ji Prekmurje ponuja, saj nudi lahek in hiter dostop do večine prekmurskih termalnih in kopaliških centrov. Mimo naselja vodijo tudi številne tematske kolesarske in sprehajalne poti. Posebno doživetje ponuja slikovito, z vinorodnimi grički prepleteno Goričko ali pa z energijsko zdravilnimi točkami bogato področje Bukovniškega jezera.

 

Odpravite se na kulinarični potep po bližnji okolici in okusite izvrstno kulinariko Prekmurja: bograč, bujto repo in prekmursko gibanico, tipične jedi naše severovzhodne regije, ob katerih se bodo pocedile silne tudi najbolj zahtevnim gurmanom.

 

Obisk Panonske vasi bo zagotovo nepozabno doživetje. Aktivni dnevi, sproščeni večeri, dobra hrana in odlična družba … le kaj bi si lahko še zaželeli?


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.