Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

28% popusta - APARTMA MORAVCI (oseb: 5, nočitev: 7) v vrednosti 305.00 €, le za 219.00 €

28% popusta - APARTMA MORAVCI (oseb: 5, nočitev: 7) v vrednosti 305.00 €, le za 219.00 €

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

7x nočitev v dvonadstropnem v celoti opremljenem apartmaju za 5 oseb
Brisače in posteljnino
Začetno ter končno čiščenje
Otroška...


Apartma Moravci se nahajajo v Prekmurju, v Moravskih Toplicah, v počitniškem naselju PREKMURSKA VAS. Apartmajsko naselje obdaja prijeten gozdiček Čreta, v neposredni bližini je sodoben zdraviliški kompleks Terme 3000, svet vodnih užitkov in doživetij – 5000 m2 vodnih površin; 20 bazenov, toboganski stolp, turška, finska savna, masažni saloni, solarij, otroške igralnice, restavracije, casino. Apartmajsko naselje sestavljajo hišice, katerih arhitektura ohranja tipične elemente arhitekture prekmurskih vasi. Po tej značilnosti je naselje tudi dobilo svoje ime, APARTMAJI PREKMURSKA VAS.


Gostje se lahko v Thermaliumu – centru sprostitve, lepote in zdravja – predajo blagodejnim učinkom nege telesa in sprostitvenih programov, ki jih omogočajo najsodobnejše storitve, tudi s pomočjo »črne« zdravilne termomineralne vode.

 

Aktivna doživetja so dostopna na vseh koncih in v vseh letnih časih. Urejene so pohodniške poti, skoraj povsod je možno kolesarjenje – tako za občasne izletnike kot za resne izzivalce zahtevnejših strmin, ki so jim namenjene posebej urejene in označene proge. Na voljo so športne dvorane in igrišča za igre z žogo, za tenis, skvoš in podobno. Kabineti in fitnes dvorane so standardni del ponudbe.

 

Kdor ob misli na sprostitev pomisli na palice, žogico in prostrana zelena igrišča, bo zagotovo užival. Le nekaj korakov od apartmajev lahko uživate v igri golfa na Golf igrišču Livada, ki se z 18 igralnimi polji razprostira na več kot 50 hektarjih in kot naravni park obdaja turistični kompleks Terme 3000. Njegova posebnost je igralno polje številka 9, ki je s skoraj 600 metri najdaljše v Sloveniji. Tako začetnikom kot izkušenim igralcem zagotavlja Golf igrišče Livada veliko užitkov v igri. Po luknji št. 1, ki je najlažja in primerna za pravi začetek, se golfisti srečajo z vrsto vodnih ovir, širokimi čistinami, zanimivo oblikovanimi zelenicami in zahtevnimi ledinami. Ljubiteljem golfa ponujajo organizacijo turnirjev in srečanj, učenje golfa, članstvo v Golf klubu Moravske Toplice ter možnost igranja na drugih igriščih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.