Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

40% popusta - APARTMAJI MORAVSKE TOPLICE (oseb: 6, nočitev: 3) v vrednosti 225.00 €, le za 135.00 €

40% popusta - APARTMAJI MORAVSKE TOPLICE (oseb: 6, nočitev: 3) v vrednosti 225.00 €, le za 135.00 €

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

3x nočitev v dvoetažni apartmajski hiški za do 6 oseb
Paket dobrodošlice: peneče vino in presenečenje za otroke
Uporaba posteljnine, brisač in...


Terme 3000 – Moravske Toplice so ene večjih term v Sloveniji in ponujajo spekter zabave za vse generacije. Vsak lahko najde nekaj zase: od razigranih vodnih norčij v enem največjih vodnih parkov, do umirjenih in sproščujočih trenutkov v objemu sence krošenj velikih panonskih dreves. Za zdravilna in lepotna razvajanja poskrbi wellness center z resnično bogato ponudbo. Poskrbljeno je tudi za potrebe poslovnih gostov, ki imajo zagotovljeno zasebnost in odmik od termalnega vrveža.

 

Kompleks Term 3000 nudi preko 5.000 m2 vodnih površin s številnimi možnostmi vodne zabave: našli boste tobogane, bazen za skoke v vodo, divjo reko – brzico, tobogan aqua-loop z obratom 360°, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, turške in finske savne, solarij, naravno "črno" in termo-mineralno voda, med počitkom pa tudi igralnico za otroke in restavracije!

 

Prekmurje je dežela prijaznih ljudi, termalnih vrelcev in štorkelj, ki nudi obisk številnih znamenitosti (Rotunda, Babičev mlin, jezera...) in omogoča številne oblike športnega udejstvovanja (golf, kolesarjenje, tenis, konjeništvo, košarka …).

 

Najbolj prepoznavna specialiteta je gotovo prekmurska gibanica oz. gibanica, ki ji sledijo jedi iz sušenega, dimljenega mesa – ovojenu mesou, prekmurska šunka in prekajena rebra, slastne domače klobase, zaseka ter seveda bujta repa.

 

Moravci z okolico ponujajo številne kulturne in naravne znamenitosti, kakor tudi številne prireditve ob različnih praznikih in priložnostih. Številne izmed njih se odvijajo v sklopu Term 3000, ki tudi na ta način skrbijo za dobro počutje svojih gostov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.