50 % popust na personaliziran stenski FOTOKOLEDAR 2014 s fotografijami po vaši izbiri

redna cena
18,90
popust
-50%
cena s popustom
9,45
Ponudba je že
POTEKLA


Leto je naokoli in da boste v letu 2014 čas pravilno razporejali, se poleg dela lahko tudi zabavali in uživali v vseh radostih štirih letnih časov, imamo samo za vas personaliziran stenski fotokoledar!

#GALERIJA#

To je lahko odlično darilo samemu sebi ali pa bližnjim prijateljem, družini ali boljši polovici. Fotokoledar s slikami, ki jih boste vi izbrali! Kaj ni to fantastično? Sedaj boste imeli celo leto obešen koledar, ki ga boste z veseljem gledali! Koledar z vašimi fotografiji, fotografijami ljudi, ki jih imate radi in potovanj, kjer ste bili. Fotokoledar je tudi odlična ideja za darilo za bližajoče se novoletne praznike. Izberite fotografije, katerih se bodo vaši najdražji zelo razveselili. :) Stenski fotokoledar ima mere 30 x 46 cm.

Naš nasvet: Naročite personaliziran koledar in izberite fotografije, na katerih bodo razvidne vaše želje za leto 2014 (ali želje vaših bližnjih). Izberite slike dežel, ki bi jih radi prepotovali, dogodivščine, ki bi jih radi doživeli in ljudi, ki bi jih radi imeli v življenju!

Naj bo leto 2014 čarobno!

Partnerska ponudba - zbitacena.siMorda vas zanima tudi...


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "50 % popust na personaliziran stenski FOTOKOLEDAR 2014 s fotografijami po vaši izbiri"
Lokacija

SlovenijaVremenska napoved

jutri

-2 / 2
Slovenija

petek

-1 / 1
Slovenija


Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust