Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

33% popusta - Vegetarijanski japonski meni za dva (oseb: 2) v vrednosti 36€, le za 24€

33% popusta - Vegetarijanski japonski meni za dva (oseb: 2) v vrednosti 36€, le za 24€

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Vegetarijanski japonski meni za dva.
2x miso juha.
1x gyoza.
1x solata s sojinimi kalčki.
1x pikantna solata z...


Kulinarika vzhoda je že od nekdaj zavita v mistiko, saj jo poleg pestre palete raznovrstnih okusov in eksotičnih začimb zaznamuje tudi svojstven način priprave hrane in obred okušanja jedi. Prava posebnost so zagotovo japonski okusi, za katere pa zagotovo težko rečemo, da v sebi nosijo skromnost, ki je značilna za Japonce.

V restavraciji Zmajev paviljon vam je od sedaj poleg bogate kitajske na voljo tudi japonska kuhinja, ki vam vsak dan nudi različne vrste mesa, japonskih sušijev in makijev ter pestro izbiro slaščic. Japonska kuhinja ima vse več privržencev, ker je zdrava, lahka, nizkokalorična in sestavljena le iz najboljših in čisto svežih sestavin, posebej rib in morskih plodov. Ravno zaradi teh karakteristik ter originalnosti, pazljivosti in truda v pripravi jedi, je japonska kulinarika cenjena po vsem svetu. Naj zadiši po japonskem meniju.

Okusite japonske specialitete in na druženje povabite še svojega partnerja, prijatelja ali sodelavca ter se v njegovi družbi prepustite sproščenemu klepetu ob izbranih okusih japonske kuhinje.

Restavracija Zmajev paviljon iz Ljubljane vam ponuja japonsko pojedino za dve osebi. Posebno doživetje okušanja japonskih dobrot vam Kahani omogoča  za samo 24,40 €, popust namreč znaša 33 % (redna cena znaša 36,40 €).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.