Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

50% popust na IZDELAVO SPLETNE STRANI

50% popust na IZDELAVO SPLETNE STRANI

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Imate na vaši vizitki še vedno elektronski naslov ki se končna s siol.net ali gmail.com? Ste novo nastalo podjetje in potrebujete kvalitetno in poceni spletno stran? Je vaša želja imeti spletno stran postavljeno v sistemu, na katerem lahko sami dodajate novice, tekste, slike …? V tem primeru enostavno morate zagrabiti to ponudbo!
 
 PONUDBA VKLJUČUJE:
IZDELAVA SPLETNE STRANIizdelava dizajna za vašo stranizdelava strukture strani + 5 podstranidostop do administracije (sami lahko popravljate stran, urejate galerijo)fotogalerija, kontaktni obrazecizdelava e-mail računov z vašo domenoFacebook, Twitter in gumbe ter povezave do vaših socialnih omrežijvpis v google, najdi.sinavodila za nadaljnje upravljanje z vašo stranjo (vnašanje in urejanje vsebin)responsive design (pravilno prikazovanje na ekranih vseh velikosti – tudi mobilnih napravah in tablicah)administrativni modul v slovenskem jezikumožnost dveh dodelav in popravkovvsem kupcem kupona ob zakupu 20€ oglaševanja na Googlu podarimo še kupon za dodatnih 60€!Ob doplačilu 120€ je možna tudi izdelava spletne strani v večih jezikih (cena se spreminja glede na število podstrani) 
Vsem kupcem kupona ponujamo še 50% popust tudi na vse dodatne storitve!
grafična dela (logo, banerji)snemanje in izdelavo predstavitvenega filma, oglasa, reportaže,... 
Plačajte le 200€ namesto 400€ za izdelavo kvalitetne spletne strani po vaši meri! In ne pozabite - če vas danes ni na internetu, ne obstajate!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.