Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

TOP KVALITETA! Mehak, topel in prijeten PAŠMINA ŠAL. Izbirate lahko med 9 BARVAMI + Ob nakupu DVEH dobite tretji šal GRATIS + Poštnina je BREZPLAČNA

TOP KVALITETA! Mehak, topel in prijeten PAŠMINA ŠAL. Izbirate lahko med 9 BARVAMI + Ob nakupu DVEH dobite tretji šal GRATIS + Poštnina je BREZPLAČNA

79%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Želite biti v koraku z današnjo modo? Predstavljamo vam šal iz kašmirske dlake najvišje kakovosti, imenovane PAŠMINA. Nepogrešljiv modni dodatek, k vaši garderobi, hkrati pa vas bo ščitil pred mrazom v mrzlih jesenskih dneh. Šal se bo prilegal tako klasičnemu kot elegantnemu videzu.
Izbirate lahko med barvami:bela črnanežno modra temno modratemno zelenasrebrno-sivarjavatežno roza temno roza
Sestava: 90% pašmina (tkanina iz kašmirske dlake najvišje kakovosti), 10% svila
Kašmirska koza se nahaja predvsem na področju srednjeazijskih državah. Razlika med šalom iz kašmirske dlake in pašminske je minimalna, a vendar se jo občuti. Obe sta pridobljeni iz kašmirske volne, s tem da je pašmin pridobljen le iz finih vlaken (kašmir: mešanica grobih in finih vlaken). 
Presenetite svojo ženo, punco, sestro, mamo ali sami sebe s tem elegantnim šalom, ki bo osrečilo ženske vseh starosti. Ali pa si za popestritev videza in zaščito v neprijaznih, čedalje bolj mrzlih jutrih pašmina šal privoščite kar zase!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.