Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PROTI KAŠLJU! Paket vsebuje TRPOTČEV SIRUP (250 ml) + bonbone TRPOTEC (170 g) + ZELIŠČNI ČAJ proti kašlju (150 g). Poštnina je BREZPLAČNA

PROTI KAŠLJU! Paket vsebuje TRPOTČEV SIRUP (250 ml) + bonbone TRPOTEC (170 g) + ZELIŠČNI ČAJ proti kašlju (150 g). Poštnina je BREZPLAČNA

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Učinkovito v boj proti nadležnemu kašlju s paketom izdelkov "Kašelj": TRPOTČEV SIRUP za izkašljevanje, bonboni TRPOTEC in ZELIŠČNI ČAJ za pljuča in kašelj Sanct Bernhard.
 TRPOTČEV SIRUP (izvleček iz listov ozkolistnega trpotca) 250 ml, Sanct Bernhard
 Za pomirjanje kašlja ter razdražene ustne sluznice ter sluznice žrelaZaradi vsebnosti taninov in sluzi, ki jih vsebuje ozkolistni trpotec pomaga ustvariti zaščitno folijo na razdraženih sluznicahPrimeren je za otroke od dopolnjenega 1. leta starosti
Pred uporabo je potrebno stekleničko dobro pretresti.
Navodilo za uporabo:Otroci od 1.-4. leta: 2-3 krat na dan po 2mlOtroci od 5.-12. leta: 2-4 krat na dan po 3mlOdrasli in mladostniki od 12. leta dalje: 3-5 krat na dan po 4ml
Informacije za diabetike: 5 ml sirupa vsebuje 3 g sladkorja: 0,25 krušnih enot (BU)
Neto vsebina: 250 ml
Sestavine (100 ml) : aktivna sestavina 53,3 g izvleček trpotca (1:5,8-5,9), medij: voda, saharoza, kalijev sorbat
Izdelek je potrebno uporabiti v 4 mesecih po odprtju. Hraniti v temnem in hladnem prostoru izven dosega otrok! Priporočen dnevni vnos se ne sme prekoračiti!Nosečnice in doječe matere naj se pred samo uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano in ne more nadomestiti zdravega načina življenja. Izdelka na izpostavljajte neposredni sončni svetlobi!
 Tradicionalni bonboni TRPOTEC za lajšanje KAŠLJA (170 g), Sanct Bernhard
Pomirite suh in dražeč kašelj!
Ozkolistni trpotec vsebuje snovi, ki blažijo razdraženost in ki lahko pomagajo pri težavah dihalnih poti, kot je dražeč kašelj. Zelo blagodejno delujejo na kašelj, vneto grlo in hripavost, še zlasti pa imajo pomirjujoč učinek pri suhem in dražečem kašlju.
 Uživajte v prijetnem, osvežujočem okusu in blagodejnem vplivu na grlo in glas.Bonboni so izdelani po stari tradicionalni metodi! Sanct Bernhard bonboni so narejeni po tradicionalni recepturi v starih bakrenih kotlih nad ognjem in so izdelani ročno. So takega okusa kot so bili bonboni, ki vam jih je dajala vaša babica! To vam bo pripeljalo nazaj spomine iz otroštva …Vsebuje naravne sadne in rastlinske izvlečke, brez umetnih arom in umetnih barvil.
Sestavine: sladkor, glukozni sirup, izvleček ozkolistnega trpotca, naravna aroma
  Povprečna hranilna vrednost (100 g): Beljakovine: 0,0 g Ogljikovi hidrati:
  - Od tega: sladkorji 99,9 g
 99,9 g Soli: 0,0 g Energija: 1698 kJ/400 kcal ZELIŠČNI ČAJ za pljuča in kašelj (150 g), Sanct Bernhard
Zeliščna čajna mešanica s korenino navadnega sleza, islandskega lišaja, ozkolistnega trpotca, komarčka, sladkega korena in timijana blaži simptome bronhitisa in druga vnetja v zgornjih dihalnih poteh.
Uporaba: Ob bronhitisu, pri virusnem ali bakterijskem vnetju zgornjih dihalnih poti.
100 g čaja vsebuje: 25 g korenin navadnega sleza, 10 g komarčka, 10 g islandskega lišaja, 15 g listov ozkolistnega trpotca, 10 g korenin sladkega korena, 30 g timijana.
Odmerjanje in način uporabe: Za optimalen učinek uporabite 1 jedilno žlico mešanice na skodelico vrele vode (približno 150 ml), pokrijte in pustite stati 10 minut. Po desetih minutah precedite. Skodelico svežega čaja zaužijte večkrat dnevno.
Vsebina: 150 g
Kontraindikacije: Zeliščnega čaja za pljuča in blaženje kašlja ne uživajte, če ste alergični na katerokoli od navedenih sestavin.
Opomba: Hranite v temnem in suhem prostoru. Pred uporabo ob sočasni bolezni se posvetujte s svojim zdravnikom ali s farmacevtom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.