Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TOP KVALITETA! BIO KOKOSOV SLADKOR "Blossom" Sanct Bernhard (1 kg). Poštnina je BREZPLAČNA pri nakupu treh ali več kuponov

TOP KVALITETA! BIO KOKOSOV SLADKOR "Blossom" Sanct Bernhard (1 kg). Poštnina je BREZPLAČNA pri nakupu treh ali več kuponov

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


BIO kokosov sladkor »Blossom« – SANCT BERNHARD, 1000 g
 Naravni, nerafinirani organski kokosov sladkor »Blossom«Nizek glikemični indeksNaravni, zlato svetleč kristalni sladkor z nežnim sladkim in svetlo karamelnim vonjem.Lahko se uporablja kot rjavi sladkor ali surov trsni sladkor za slajenje skoraj vseh sladkih jedi in pijač.
Ekološki kokosov sladkor "Blossom" je tradicionalno narejen iz sladkega cvetnega nektarja kokosove palme (Cocos nucifera). Rezultat je naraven, zlati bleščeč kristalni sladkor z nežno sladkobo in blago karamelno aromo. Odkrijte ta nepremagljiv slasten okus in ga preizkusite! Ima pa še eno pomembno prednost: ima nizek glikemični indeksom 35, zato zvišuje ravni krvnega sladkorja počasi, tako da se je mogoče izogniti močnim nihanjem nivoja sladkorja v krvi, kot se to dogaja pri uporabi ostalega sladkorja.
Ekološki sladkor kokosovih cvetov se lahko uporablja kot rjavi sladkor ali surov trsni sladkor za slajenje skoraj vseh sladkih jedi in pijač.
Sestava: 100% ekološko pridelan sladkor kokosovih cvetov.
 Povprečna hranilna vrednost (na 100 g): Energija:1620 kJ/(387 kcal)Maščobe:
– Od tega nasičene maščobne kisline0,34 g
<0,1 gOgljikovi hidrati:
– Od tega sladkorji96,66 g
82,62 gPrehranska vlaknine:<0,1 gBeljakovine:1,36 gSoli:0,03 g
Vsebina: 1000 g (1 kg)
Rok uporabe je 05/2021.
IZ CERTIFICIRANE EKOLOŠKE PRIDELAVE. DE-OKO-001.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.