Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

TOP KVALITETA! Zunanja ali notranja SOLARNA LED LUČKA / LANTERNA, ki se polni s SOLARNO ENERGIJO (soncem) ali pa jo preprosto priklopite na elektriko. Primerna je za osvetlitev dvorišča, za kampiranje, teraso, ko zmanjka elektrike ... +...

TOP KVALITETA! Zunanja ali notranja SOLARNA LED LUČKA / LANTERNA, ki se polni s SOLARNO ENERGIJO (soncem) ali pa jo preprosto priklopite na elektriko. Primerna je za osvetlitev dvorišča, za kampiranje, teraso, ko zmanjka elektrike ... +...

59%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Doma, pri delu, v kampu ali v situaciji, ko zmanjka elektrike - ne skrbite, solarna svetilka sije, kadarkoli želite! Je tudi idealna spremljevalka za ribolov in pohodništvo, pa tudi kot dekoracija na vrtu ali na terasi.
Svetilka lahko osvetli celotno sobo, zahvaljujoč močnim LED diodam (COB). Lanterna je samostojna, tako da jo lahko postavite kamorkoli, kjer potrebujete osvetlitev.
Za kampiranje
Svetilka bo izpolnila vsa vaša pričakovanja - priklopite jo na prikolico ali osvetlite pot. Odporna je na vročino, zato jo imate lahko s seboj tudi ob tabornem ognju.
Izleti v naravi
Vas je med pohodništvom kdaj presenetila tema? Lahko se zanesete na LED laterno. 
Solarna LED lučka ima svetlobo, ki je močnejša od svetlobe navadne svetilke. Skrivnost je v tehnološko inovativnih COB LED žarnicah, pri katerih gre za LED čipe, ki so tesno vezani, ne zajemajo veliko prostora in omogočajo maksimalno svetilnost.
Svetilka lahko osvetli celotno sobo ali šotor, njena močna svetloba pa je vidna kar do 4 km!
Izvlecite zgornji del in prilagodite jakost svetlobe
Lanterna je zelo enostavna za uporabo - zgornji del se povleče ven in žarnica zasveti takoj. Moč svetlobe se lahko prilagodi, kadar svetilke ne potrebujete več, pa jo samo zaprete.
Zložljiva, lahka in trpežna
Svetilka je odporna na udarce, padce, mraz in vročino. Povsod lahko postane vaša sopotnica, saj tehta samo 0,5 kg.
LED sončna svetilka je lahka in praktična, idealna za potovanja in izlete!
Sončne celice se napolnijo s sončno svetlobo, svetilko pa lahko polnite tudi sami na elektriko. Ima USB vhod, prek katerega lahko polnite svojo mobilno napravo.
Lanterna ima posebne ročke, s katerimi jo lahko obesite na vejo ali kam drugam.
Zunanji material: plastika
Dimenzije:
- zaprta svetilka: 14 x 9,5 x 9,5 cm
- odprta svetilka: 20 x 9,5 x 9,5 cm
Moč: 1 W (6 LED diod)
Svetilko prejmete v naključno izbrani barvi.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.